آغاز پیش ثبت نام سال تحصیلی آینده

با عنایت به مراجعات مکرر و درخواست های اولیای محترم مبنی بر انجام ثبت نام فرزندان عزیزمان در مدرسه رویش همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) و روز گرامی داشت مقام والای “پدر” ضمن تبریک این عید بزرگ خدمت تمام پدران بزرگوار سرزمین مان سامانه پیش ثبت نام الکترونیکی مدرسه رویش برای ثبت اطلاعات داوطلبان ثبت نام در رویش آغاز به کار نمود.

داوطلبان ارجمند می توانند با مراجعه به بخش پیش ثبت نام وب سایت مدرسه به آدرس www.rooyesh.sch.ir نسبت به درج اطلاعات دانش آموز گل مان اقدام فرمایند. کارگروه ثبت نام رویش در اولین فرصت ضمن تعیین وقت اختصاصی برای حضور و ادامه روند ثبت نام از طریق شماره تماس های اعلام شده از طرف اولیای محترم با ایشان ارتباط خواهند گرفت.

به امید روزهای خوب و موفقیت و شادمانی فرزندان ایران زمین در دنیایی زیبا که با دستان هم و یاری خداوند مهربان خواهیم ساخت