جشن پایان سال تحصیلی

در شنبه ای که گذشت،قطار سال تحصیلی ۰۳_۱۴۰۲ دبستان رویش در ایستگاه پایانی متوقف شد.

اینک پس از گذراندن یک سال تحصیلی پرنشاط و سرشار از موفقیت،علاوه بر یادگیری دروس در کنار هم مهارت های خوب زندگی کردن را آموختیم.

مدرسه رویش،با افتخار مدرسه ای”تربیت محور،تخصصی و تمام هوشمند،مبتنی بر اصول و فناوری های نوین” است که در این جشن میزبان دانش آموزان خوب و خانواده های محترمشان بود.

جشن مان را به آیاتی چند از سوره قلم_که در زمینه کسب دانش و بصیرت است_ از کلام الله مجید مزین کردیم.

بخشی از این جشن به کلاس ششمی هایی اختصاص داده شده بود که امسال از مقطع دبستان فارغ التحصیل می شوند.

اگرچه خداحافظی از آن ها دشوار بود ولی به آینده ای روشن و سرشار از موفقیت برای آنها آرزومندیم.

اجرای سرود هماهنگ مدرسه توسط کلاس ششم

در این برنامه علاوه بر اجرای برنامه های شاد و متنوع همچون مسابقه پدران،نوازندگی ویولن،اجرای حرکات آکروباتیک،فوتبال نمایشی از کادر اجرایی و آموزشی که دلسوزانه برای پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی مدرسه تلاش کردند،تقدیر شد.

در پایان به رسم یادبود هدیه ای به تمام گل پسر های رویش که سرمایه های اصلی و حقیقی مدرسه هستند اهدا شد.

برای مشاهده تصاویر بیشتر از این جشن به بخش<جشن های درون مدرسه ای و اهدای هدایا>وبسایت رویش مراجعه نمایید.