اردوی خانوادگی رصد آسمان کویر

دانش نجوم از معدود علومی است که نه تنها در زندگی روزمره،بلکه در صنعت،تولید انرژی و حتی در علم پزشکی نیز مورد استفاده و ارزیابی قرار می گیرد.

در هفته ای که گذشت اردویی خانوادگی با شعار”فرصت های بی نظیر یادگیری و کسب تجربه با حضور دو نهاد خانواده و مدرسه” با حضور و همراهی تعدادی از خانواده های علاقه مند به همراه دانش آموزان عزیزمان برگزار شد.

این اردو از ظهر پنج شنبه شروع و تا ظهر جمعه در هتل بوم گردی کاروانسرای کوه پا واقع در شهرستان کوهپایه همراه با اقامتی شبانه به همراه خانواده ادامه داشت.

شرکت کنندگان در این اردو علاوه بر رصد واقعی ماه و ستارگان و آشنایی با علوم نجوم سمینارهای آموزشی متعددی را نیز در برنامه داشتند.

بازی های گروهی و فعالیت های جانبی این اردوی علمی بر جذابیت و نشاط آن بسیار افزود.

برای دریافت تصاویر بیشتر از اردو به بخش<رویداد های خانوادگی>گالری وبسایت رویش مراجعه فرمایید.